Trouwen

Werkwijze

Voorop staat herkenbaarheid en eigenheid tijdens jullie trouwceremonie

Tijdens één of meer intake gesprekken worden alle thema’s die van belang zijn doorgenomen. Hoe willen jullie de huwelijkse belofte vorm geven en wat zijn jullie wensen? Als voorbereiding hierop helpt de vragenlijst, zodat jullie alvast kunnen nadenken over jullie wensen.

Om de speech zo persoonlijk mogelijk te maken bespreken we de huwelijkse belofte, anekdotes en andere belangrijke gebeurtenissen. Inbreng van bijvoorbeeld familie of vrienden in welke vorm dan ook kunnen we hieraan toevoegen. Desgewenst gaan we samen op zoek naar rituelen en symbolen die aansluiten bij de intenties en beloftes rond jullie verbinding. 

 

 

 

 

 

Of je gelovig bent of niet, er is alle ruimte voor je persoonlijke wensen op deze gedenkwaardige feestelijke dag.

Elementen uit het bijvoorbeeld New Age, oude religies en oosterse wijsheden kunnen naar wens en geloof naast elkaar worden ingebracht.

 

 

 

 


Wie ik ben

 

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het voorgaan bij kerkdiensten en bij grote momenten, zoals bijvoorbeeld een bruiloft.

Respect voor elkaar in het verschillend zijn is voor mij net zo belangrijk als de bron tot zingeving of levensbeschouwing waaruit een mens zijn of haar levensovertuiging put.

In Bilthoven heb ik gedurende vier en een half jaar een studie voor Pastoraal medewerker/ voorganger gevolgd, vervolgens in Amsterdam  twee jaar acteer- en presenteerlessen. De daar opgedane kennis en vaardigheden naast de ruime ervaring in het voltrekken van huwelijken en spreken in het openbaar, zet ik tijdens het ceremonieel optimaal voor jullie in.

Conno Vlaardingerbroek

[bgsection pex_attr_style=”section-light” pex_attr_bgcolor=”f7f7f7″ pex_attr_imageopacity=”0.1″ pex_attr_bgimagestyle=”static” pex_attr_titlecolor=”#1e73be” pex_attr_textcolor=”777777″]

[pextestim pex_attr_set=”reviews” pex_attr_autoplay=”true” pex_attr_inner=”true”][/pextestim]

[/bgsection]

[pexservices pex_attr_set=”locaties” pex_attr_layout=”boxed-photo” pex_attr_columns=”3″ pex_attr_parallax=”disabled” pex_attr_crop=”enabled”][/pexservices]